Zoete smoeltjes drop-cake!

 

Altijd saai als mama schoenen moet passen in de stad, Of verveel je je wezenloos als papa boodschappen moet doen? Kom gezellig een snoepboom of cupcakes maken in hartje Nijmegen! Elke woensdag(15.00 uur) en zaterdag(13.00 uur) geven wij een leuke workshop en gaan wij de lekkerste dingen maken. Je kan hierbij kiezen tussen een snoepboom of 4 suikervrije cupcakes. Beide workshops duren circa 2 a 2 ½ uur, natuurlijk krijg je tijdens de workshops een glaasje ranja met versnapering. In die tijd kunnen papa en mama hun eigen tijd indelen.

Als ze terug komen mogen ze met een gratis kopje koffie of thee jouw zelfgemaakte creatie proeven of even nakletsen. De overgebleven cupcakes krijg je uiteraard mee in een leuk cupcake doosje!

sayenna cupcakesPrijzen:

Workshop snoepboom maken €16,95
(Minimaal 8 personen)

Workshop cupcakes €17,50
(Minimaal 8 personen)

Deze workshop is voor kinderen vanaf 3 t/m 16 jaar oud.

Locaties:

Op de woensdag word de workshop om 15.00 in de ambachtelijke lunchroom Smaakrijk gehouden. Adres: Lange Hezelstraat 12 in Nijmegen

Op zaterdag word de workshop om 13.00 gegeven in Grootmoeders Keukenmuseum is gevestigd in de eeuwenoude Kruittoren in het Kronenburgerpark in Nijmegen. Adres: Parkweg 11 in Nijmegen.

Reserveren

Dat kan telefonisch of WhatsApp (0652556072) of via onderstaand contactformulier.