Zoete smoeltjes kinderfeestje

Bij ons kun je terecht voor de leukste kinderfeestjes! Ze worden gegeven in Grootmoeders keuken museum gelegen in de historische kruittoren in Nijmegen. Omdat de feestjes in het museum wordt gegeven is het erg leuk om daar eens rond te neuzen! Ook geven wij kinderfeestjes op locatie.

Zoete smoeltjes gebruikt de beste materialen en ingrediënten en laat je kennismaken met de lekkerste producten. Onze kinderfeestjes zijn super leuk en je gaat met een gave creatie naar huis die je zelf leuk verpakt! De kinderfeestjes duren ongeveer 2 uur. Tijdens het feestje hebben we een limonadefontein en wat lekkers op tafel zoals chips en snoepjes. Het minimale aantal kinderen dat wij hanteren is 6, mits anders aangegeven. Keuze uit snoepboom of cupcakes maken.

sayenna cupcakesPrijzen:

Workshop snoepboom maken €16,95
(Minimaal 8 personen)

Workshop cupcakes €17,50
(Minimaal 8 personen)

Deze workshop is voor kinderen vanaf 3 t/m 16 jaar oud.

Locaties:

Op de woensdag word de workshop om 15.00 in de ambachtelijke lunchroom Smaakrijk gehouden. Adres: Lange Hezelstraat 12 in Nijmegen

Op zaterdag word de workshop om 13.00 gegeven in Grootmoeders Keukenmuseum is gevestigd in de eeuwenoude Kruittoren in het Kronenburgerpark in Nijmegen. Adres: Parkweg 11 in Nijmegen.

Reserveren

Dat kan telefonisch of WhatsApp (0652556072) of via onderstaand contactformulier.